Barion Pixel

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy pálinkafőzdénket csak 18 éven felüliek látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Az üzem és a kostóló terem területén a maszk használat nem kötelező.

Vállalati rendezvények kiváló helyszíne a Szicsek Pálinkafőzde 10-50 fős csoportokat fogadó látványfőzdéje. Lássa vendégül üzleti partnereit, kollégáit, vezetőtársait Tiszaföldváron. Tervezze meg programját, a vidéki hangulatról, a hagyományos alföldi tájjellegű ételekről és a vendégmarasztaló kiszolgálásról már mi gondoskodunk. Látogató centrumunk nyugalma alkalmas kötetlen céges összejövetelek helyszínének, üzleti tárgyalások lebonyolítására, vállalati továbbképzések, konferenciák, tréningek szervezésére.

Aktív kikapcsolódásként vendégeinek bemutatjuk a főzdénket, pálinka -túránkon nyomon követhetik a gyümölcs útját a feldolgozáson és főzésen át egészen a palackok lezárásáig. Prémium sorozatunk pálinkáinak kóstoló-programja nemcsak maradandó íz élményt nyújt, de a pálinkakóstolás és a pálinkafogyasztás hagyományairól is sok érdekességet megtudhatnak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és egy páratlan helyszínt szeretne rendezvényének, keressen minket bizalommal és kérje igényeihez igazodó, egyedi árajánlatunkat.